Koronarajoitteden edelleen jatkuessa yhdistyksen hallitus on päättänyt siirtää yhdistyksen kevätkokouksen syksyyn.

Hyvinkään Pursiseura järjestää syyskokouksen yhdistettynä kevät- ja syyskokouksena lauantaina 24.10.2020, johtuen viime keväänä vallinneiden kokoontumisrajoitusten vuoksi väliin jääneestä kevätkokouksesta. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokous järjestetään Hyvinkäällä Martin koulun ruokasalissa ja kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Koronavirustilanteen vuoksi kokouksen yhteydessä ei tällä kertaa ole kahvi- tai ruokatarjoilua. Paikalle tulijoita pyydetään käyttämään kasvomaskeja. Ethän osallistu kokoukseen paikan päällä, jos olet sairaana, sinulla on flunssan oireita tai olet altistunut koronavirukselle.

Kokoukseen osallistuminen etänä tapahtuu Teams-sovelluksen avulla. Etänä osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan to 22.10. mennessä Simo Sepperille, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jolta saatte linkin ja tarkemmat ohjeet etäosallistumiseen.

Hyvinkään Pursiseura ry
Kevät- ja syyskokous
24.10.2020. klo 17.00
Martin koulun ruokasali
Martintorinkuja 2, 05810 Hyvinkää

Perinteiset Gölisnäsin syystalkoot järjestetään lauantaina 10.10.2020. Talkoisiin osallistujien on hyvä muistaa riittävien turvaetäisyyksien pitäminen ja käsi- ja yskimishygienia. 

Lämpimästi tervetuloa!

Vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi Gölisnäsin Rosvopaisti tapahtuma 12.9. joudutaan perumaan. Emme pysty takaamaan, että kaikki osallistujat pystyisivät pitämään viranomaisten edellyttämät turvavälit tapahtumaan osallistuttaessa, joten yleisen turvallisuuden vuoksi tapahtumaa ei voida tänä vuonna järjestää. Pahoittelemme tilannetta ja toivotaan, että perinne pääsee taas ensi vuonna jatkumaan normaalisti.

Tänäkin kesänä Gölisnäsissä juhlitaan perinteiseen tapaan Rapujuhlia ja syksyllä nautitaan Rosvopaistia.

Rapujuhlat 15.8.2020

Rosvopaisti 12.9.2020 PERUTTU

Rapujuhlat 2019 Gölisnäs